Aanvullend melkveerantsoen: bio suikermaïsresten

Biologische suikermaïsresten zijn een aanvulling op het melkveerantsoen en geschikt voor jongvee, droge koeien en melkkoeien. Dit product is tot ongeveer eind september beschikbaar bij Reudink en de voorraad is beperkt.

De suikermaïsresten komen vrij bij de verwerking van biologische suikermaïskolven. De geoogste kolven worden van de korrels ontdaan. De korrels zijn bestemd voor humane consumptie. De spil, het schutblad, achtergebleven korrels en onverwerkbare kolven vormen de biologische suikermaïsresten en zijn geschikt als aanvullend veevoer. Het product bevat veel ruwe celstof en een deel zetmeel wat afkomstig is van de uitgezeefde en incourante maiskorrels.

Het product is slechts een korte periode per jaar (tijdens de suikermais-oogst) verkrijgbaar. Tot eind september kan het product via de dealer of Reudink worden besteld.

Voor meer informatie:

Reudink
088 0248165
info@reudink-bio.eu
www.reudink-bio.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.