Taiwanese exporteurs ontvangen Russische bio-certificering in 2020

Op 21 augustus vond in Moskou een presentatie plaats van Taiwanese producten. Ken Zhong Yong van de Representative Office of the Taipei-Moscow Coordination Commission for Economic and Cultural Cooperation merkte op dat Taiwanees fruit geen internationale bio-certificaten had op dat moment. Nadat de Russische wet op bio-producten in 2020 van kracht wordt ontvangen de verwerkers de relevante documenten. 

Tan Shu-Hua van het Agriculture Committee: "We willen Taiwanese producten van topkwaliteit bij Russische bedrijven introduceren. We hebben het hier over fruit als mango, ananas, pitaja, passiefruit, papaja en zwarte en groene thee. Al deze producten zijn er klaar voor om op Russische eettafels terecht te komen."

Tai Hua Trading en Treego Produce Cooperative presenteerden hun exportfruit op een beurs. Volgens a-ipp.ru werd het evenement georganiseerd door het Representative Office of the Taipei-Moscow Coordination Commission for Economic and Cultural Cooperation in Moskou, de Taiwan Agriculture Council en het Taiwan International Trade Bureau.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven