Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 augustus

Opening moestuin in leegstaande kas De Lier

Afgelopen voorjaar werd bekend dat Agnes van den Berg en Ben van den Berg in De Lier bezig waren met het omtoveren van een leegstaande, oude gerberakas tot een sociaal-maatschappelijke moestuin. Die moestuin, 'Eigen Spijs' , wordt aanstaande woensdag geopend door wethouder Karin Zwinkels van Westland. 

De kas aan de Burgerdijkseweg stond op een zogeheten restperceel van circa vijfhonderd vierkante meter. Het stukje kas bleef over na herstructurering, waarna de gemeente Westland na overleg in de raad besloot groen licht te geven voor het plan. 

Vanaf komende woensdag zullen er dus biologisch groenten gekweekt gaan worden, terwijl er ook ruimte is voor 'een praatje aan de koffietafel'. Woensdag is er vanaf 15.30 een inloop, met om 16.00 de officiƫle opening door de wethouder en daarna tot 18.00 tijd voor een kijkje, een hapje en een drankje.

Voor meer informatie:
Eigen Spijs
www.eigenspijsmoestuinen.nl 
info@eigenspijsmoestuinen.nl

Burgerdijkseweg 29
De Lier

Agnes (en Ben) van den Berg
06-28889234 

Publicatiedatum: