Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oogstfeest op 5 en 6 oktober

PUUR Westerwolde: duurzame groeps- en vergaderruimte met eetgelegenheid

Rineke Dijkinga exploiteert sinds een paar maanden een vergader- en groepslocatie in de natuur van Sellingen. Rineke: "PUUR Westerwolde is een duurzame groeps- en vergaderruimte met eetgelegenheid, midden in de prachtige Sellinger bossen. Ik geef al jaren lezingen door het hele land over de relatie tussen de natuur, onze voeding en onze gezondheid. Mijn grote wens is dat mensen ook buitenshuis en tijdens vergaderingen en trainingen, vers, duurzaam, onbewerkt, lokaal en gevarieerd eten geserveerd krijgen. Voeding die bijdraagt aan een energieke en vitale vergaderdag. Met dit doel voor ogen heb ik zélf deze groene vergaderlocatie gerealiseerd. Trots presenteer ik de gloednieuwe website van PUUR Westerwolde. Op zondag wordt er niet vergaderd en zijn bezoekers van 12:00 en 17:00 uur van harte welkom voor koffie/thee, een lunch en/of een drankje."

Oogstfeest: 5 en 6 oktober

En om de oogst te vieren organiseren ze op 5 en 6 oktober een Oogstfeest bij PUUR Westerwolde. "Wij verrassen onze gasten deze dagen met lokale Westerwoldse gerechten die gemaakt zijn van de rijke oogst van 2019. Een groot gedeelte van de ingrediënten die we gaan serveren aan onze gasten komt van ons eigen Heerlijk Westerwolds Land. De rest van boeren en producenten uit de regio. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over het positieve effect van deze gerechten op jouw gezondheid."

Wanneer? zaterdag 5 & zondag 6 oktober
Waar? PUUR Westerwolde te Sellingen
Hoe laat? Van 10:00-18:00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: www.puurwesterwolde.nl 

Publicatiedatum: