Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De Awards moeten een feestje worden voor de hele branche"

Inschrijftermijn Bio Winkel Awards verlengd tot eind november

De organisatie van de Bio Winkel Awards heeft veel positieve reacties op de compleet vernieuwde aanpak mogen ontvangen. En een flink aantal winkeliers, van formulewinkels tot zelfstandige ondernemers, van bakkers tot slagers, heeft zich inmiddels ingeschreven voor deze Awards.

"Vanuit een heel aantal bio speciaalzaken hebben wij echter ook het verzoek ontvangen om de periode waarin consumentenreviews geworven moeten worden, oorspronkelijk gepland in september en oktober van dit jaar, te verschuiven. Door verschillende omstandigheden is deze zomerperiode voor de biologische speciaalzaken flink drukker dan normaal en is het lastig te overzien of er in de periode direct na de zomer weer meer ruimte is op de vloer voor extra activiteiten", vertelt Joyce van den Bos.

Omdat de Awards een feestje moeten worden voor de hele branche, heeft het bestuur van de Biowinkelvereniging, in goed overleg met de sponsoren, besloten om deze winkeliers tegemoet te komen. Daarom is de inschrijftermijn van de Bio Winkel Awards verlengd tot eind november 2019.

De periode van werving van consumentenreviews op de winkelvloer schuift hiermee op naar begin januari 2020. De uitreiking van de Awards vindt in de tweede helft van maart 2020 plaats; de exacte datum volgt nog.

"De organisatie van de Bio Winkel Awards vertrouwt erop met deze verlenging van de inschrijftermijn zoveel mogelijk winkeliers in de branche tegemoet te komen en dat hiermee niets in de weg staan om van de Bio Winkel Awards een feestje te maken voor de hele branche!"

Meer informatie over de Bio Winkel Awards vindt u op de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met Joyce van den Bos (organisatie Bio Winkel Awards, 06 20062485).

Publicatiedatum: