Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luna e Terra wordt verder uitgebreid

Nu ook pastasauzen, passata en tahin onder het vernieuwde Luna e Terra! Deze producten vervangen de varianten van Het Dichtste bij de Natuur. Ze behouden hun vertrouwde, hoogwaardige kwaliteit en zijn allen in glas én plasticvrij.

In de buitenlucht geteeld
De Demeter-tomaten voor in de pastasauzen en passata zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Ze worden niet in kassen verbouwd, maar in de warme buitenlucht van Italië. Ze zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Het resultaat? Smaakvolle, zongerijpte tomaten vol van smaak. De pastasauzen zijn er in de smaken: basilicum, olijven en kappertjes, gegrilde courgettes en één met aubergines allen in 300 gram. De passata is verkrijgbaar in 700 gram.

Met zorg voor mens en natuur
Het sesamzaad voor in de Luna e Terra tahin wordt geteeld door Sekem, een initiatief uit Egypte. Het is niet een typisch bedrijf, er wordt veel teruggedaan voor de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers en bewoners van omliggende bewoners. Winsten worden via een stichting in projecten gestoken. De biodiversiteit wordt gestimuleerd door een divers aanbod op de akkers, van zaden, kruiden, bloemenstroken tot aan bloeiende dadelpalmen en sinaasappelbomen. Deze pure pasta is gemaakt van ongepeld, geroosterd sesamzaad en moet alleen nog even doorgeroerd worden. De Tahin is verkrijgbaar in een 500 grams-verpakking.

Meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum: