Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TerraSana introduceert opnieuw unieke rits producten

Nieuw: rijstpapier, piadina met hennep en hartige crackers

TerraSana blijft vernieuwen. Vanaf augustus liggen er 4 nieuwe producten in de biowinkels. Rijstpapier, piadina met hennep en hartige crackers met een Japans tintje.

Piadina met hennep
Deze wrap is interessant voor de natuurvoedingswinkel. Het recept is bijzonder. Speciaal samengesteld voor TerraSana en daardoor uniek in de markt. Door de hennep zit er niet alleen omega 3, maar ook relatief veel eiwit in de piadina. Ook het vezelgehalte is hoger dan gemiddeld. Beschikbaar in augustus.

Rijstpapier
Rijstpapier sluit helemaal aan bij de trends van nu. Deze elastische, doorzichtige vellen vormen de basis voor heerlijke summer rolls (ook wel springrolls genoemd). Goed voor een frisse, caloriearme snack of voorgerecht. Gemaakt van rijst, zout en water. Verder niets.

Furikake crackers en tamari crackers
Vorig jaar maakte de furikake mix van TerraSana al een knallende entree. Nu heeft TerraSana een lekker ‘fusion’ product: hartige crackers met furikake (zeewier en sesam). Het zijn kleine, vierkante crackers met een Japans tintje. Ze hebben een basis van tarwe (evt. sesam en haver). Lekker om zo te eten, voor onderweg of met een dip. Uniek aan de tamari crackers is dat TerraSana’s eigen tamari erin verwerkt zit. Om de consument extra lekker te maken voor deze hartige snack, zit er een venster in de verpakking. "What you see is what you get!"

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum: