Yoghurt Barn ontvangt award Best Dairy Parlour Innovation

Eerste internationale award voor Nederlandse yoghurtketen

Tijdens het Global Dairy Congress in Lissabon heeft Wouter Staal, eigenaar van Yoghurt Barn, op woensdag 26 juni de award voor Best Dairy Parlour Innovation in ontvangst genomen.

De World Dairy Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn dertien jaar geleden in het leven geroepen om excellentie en innovatie binnen de zuivelindustrie over de hele wereld te vieren. Dit jaar was er sprake van 167 aanmeldingen, 19 deelnemende landen en 22 categorieën. De Nederlandse yoghurtketen is tot winnaar verkozen in de categorie Best Dairy Parlour Innovation.

In de afgelopen jaren won Yoghurt Barn al de Scale Up Of The Year Award, de Foodservice Award en de award voor Beste Koffie- en Lunchroom van Nederland. Het bedrijf is erg trots om de World Dairy Innovation Award aan dit rijtje toe te kunnen voegen. “Dit is onze eerste internationale award rondom yoghurt innovatie. Samen met de opening van een locatie op Luchthaven Schiphol is dit een opstap naar internationale groei”, aldus Staal.

Lees voor meer informatie het artikel


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven