Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdelijke Odin-winkel in Breda opent deze week

"Het herstel gaat nog maanden duren"

Tholen - Op 5 juni woedde er een grote brand in de Odin-winkel in Breda. De brand veroorzaakte grote schade. "Het herstel gaat zeker nog een paar maanden duren. Het leegruimen van de verbrande winkel is gestart en daarna zal dit pand bouwkundig nog helemaal hersteld moeten worden. En dan zijn we er natuurlijk nog niet", vertelt Odin-directeur Merle Koomans van den Dries. Wel is er inmiddels ook goed nieuws te melden: zaterdag 22 juni gaat de winkel weer open op een tijdelijk adres. Het betreffende pand aan de Wilhelminastraat 24 ligt slechts 250 meter van de oorspronkelijke winkel vandaan."

Het team van de Odin-winkel in Breda heeft de afgelopen dagen in andere winkels binnen de coƶperatie gewerkt. "Op andere plekken is ook altijd genoeg te doen. Hiermee maken we van de nood een deugd." Merle noemt de reacties na de brand hartverwarmend. "We kregen vanuit allerlei hoeken hulp aangeboden, dat waarderen we zeer." De klanten voelen zich vooral onthand, meent ze. "We hebben de afgelopen tijd veel vragen gekregen van de klanten. Dit heb ik ook ervaren toen ik afgelopen zaterdag zelf in Breda was. Gelukkig hebben we vrijdag het bericht uit kunnen sturen dat we eind deze week weer open gaan. Komende zaterdag openen we om 8.30 uur de deuren. Omdat we dan ruim twee weken dicht zijn geweest, gaan we zondag 23 juni van 12:00 tot 17:00 uur ook open, zodat iedereen zijn/haar voorraadkast weer een beetje kan bijvullen."

Op Linkedin plaatste Merle het volgende bericht:

Alweer anderhalve week geleden brandde onze Odin-winkel in Breda uit. Grote schade voor ons, rook- en roetschade en schrik voor de buren, ontzettend balen. Er volgde een heel circus met schade-experts,  verzekeringmensen en de aannemer. En de zoektocht naar een tijdelijke noodlocatie.

Inmiddels is het leeghalen van de verbrande winkel gestart en kunnen we melden dat we komende zaterdag 22 juni weer open gaan! Het nieuwe tijdelijke adres is Wilhelminastraat 24 te Breda. Dit is 250 meter van onze oorspronkelijke winkel vandaan. De nieuwe winkel is nu nog leeg, dus dat wordt wel even aanpoten om het de komende week op een Odin-winkel te gaan laten lijken. Maar met dank aan o.a. de verhuurder, aannemer, elektricien, koelingenboer, bakker, stellingenleverancier, winkelautomatiseerder, productleveranciers en natuurlijk heel veel Odin-collega's gaan we het voor elkaar krijgen om snel door te starten. Zoveel mensen die er hun schouders onder zetten, dat is echt hartverwarmend en super!

Voor meer informatie: [email protected], www.odin.nl