Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
O.a.: Landbouw Groningen, Friesland en Drenthe 100% bio?!

Onderwerpen presentaties BioBorrel 24 juni zijn bekend

Op maandag 24 juni zal weer een BioBorrel gehouden worden in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam). De informele BioBorrel start om 18:00 uur. Er zijn twee sprekers uitgenodigd: Martien Lankester & Darko Znaor van Avalon en Volkert Engelsman van Eosta.

De onderwerpen van de presentaties zijn nu bekend. De titel van de presentatie van Martien en Darko luidt: Landbouw Groningen, Friesland en Drenthe 100% bio?! En Volkert zal spreken over 'How to unfuck the system?'

De organisatoren van de BioBorrel geven aan dat een interessante mix van toonaangevende organisaties en nieuwkomers zich al aangemeld heeft. Aanmelden kan nog tot 18 juni.

Achtergrond Sprekers

Martien Lankester is al meer dan 40 jaar biologisch activist en tevens oprichter van Avalon, de stichting die internationaal duurzame landbouw ondersteunt door actie en advies.

Dr. Darko Znaor is één van de leidende experts in de transitie naar milieuvriendelijke landbouw. 

Volkert Engelsman is oprichter en directeur van Eosta, Europees marktleider op het gebied van biologische groenten en fruit. Én was nummer 1 in de Trouw Duurzame Top 100 van 2017. Menigeen zal hem kennen van zijn strijd voor 'True Cost Accounting' in de broodnodige transitie naar eerlijkere prijzen voor milieubelastende producten. 

De BioPitch

De BioBorrel zal wederom vooraf gegaan worden door De BioPitch. Daarover wordt waarschijnlijk de komende week meer bekend gemaakt. 

Entree: gratis

Locatie: Pakhuis de Zwijger (ExpoZaal), Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl  

Publicatiedatum: