Leden en klanten Odin doneren € 7.410 aan Greenpeace

'NIKS. Het meest gevraagde cadeau van Nederland'

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin) overhandigde op maandag 27 mei symbolisch € 7.410 aan Anna Schoemakers (directeur Greenpeace). Het geld is door leden en klanten van Odin gedoneerd aan Greenpeace.

Merle: "We hebben in onze winkels aan heel veel mensen NIKS-doosjes van Greenpeace verkocht. Namens hen geef ik de opbrengst hiervan graag aan Greenpeace."

Onder de slogan 'NIKS. Het meest gevraagde cadeau van Nederland'. verkoopt Greenpeace kartonnen doosjes met niks erin. Met de opbrengst daarvan steunt de koper het werk van Greenpeace. De doosjes, die € 15, € 25 of € 50 kosten, zijn enkele maanden verkocht in Odin winkels.

Anna: "We zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag. We kunnen het goed gebruiken om de biodiversiteit en natuur op aarde te beschermen, zoals de oerbossen, oceanen en insecten."

Odin zet zich in voor een betere wereld door producten te verkopen die minimaal 100% biologisch zijn en het liefst biodynamisch. Maar actievoerders als Greenpeace zijn volgens Odin ook nodig. Met de verkoop van NIKS-doosjes vullen beide organisaties elkaar goed aan.

Voor meer informatie: www.odin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.