Vegetarisch, veganistisch en biologisch bij restaurant LOFF

Breda Nieuws was te gast bij restaurant LOFF aan de Wilhelminastraat in Breda en schreef de volgende recensie op hun  website breda.nieuws.nl :

We starten met een tomatensoep en een bloemkoolsoep. Beiden zijn 100% biologisch, maar dat spreekt overigens voor alle vegetarische en veganistische gerechten voor zich. De soepen zijn heerlijk en lekker pittig ook. Dat is alvast onze eerste kennismaking. Geen flauwe keuken dus.

We mogen vervolgens zelf een bordje opscheppen aan het buffet met al het lekkers. Daarbij hebben we de keuze uit maar liefst zo’n veertig verschillende gerechten. Je weet ook exact wat je eet, want bij elk gerecht vind je een ingrediëntenkaartje. Wel zo makkelijk als je een voedselallergie hebt. Je mag zo vaak opscheppen als je wilt. Je laat het alleen steeds even wegen en het bedrag wat aan het gewicht is gekoppeld, wordt op je LOFF-pas gezet (die krijg je aan het begin van de avond). Op het einde van de avond reken je dan het totaal inclusief drankjes af. LOFF rekent € 3,25 euro  per 100 gram, € 3,00  voor een soepje en 0,75 cent voor brood.

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Breda Nieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven