Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oproep voor samenwerking Carbon Farming

Het Carbon Farming consortium is op zoek naar bedrijven en leiders in duurzaamheid om business modellen te ontwikkelen. Heb je interesse, ideeën of ben je een creatieve denker en ervaren in het ontwikkelen van nieuwe business modellen? Doe mee en laat je contactgegevens en informatie vóór 31 mei hier achter. De Nederlandse of Belgische projectpartner neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een bijeenkomst waar geïnteresseerde partijen en ideeën samen worden gebracht.

Carbon Farming is een veelbelovende manier om klimaatverandering te vertragen en om de vruchtbaarheid van onze landbouwgrond te vergroten. Op deze manier draagt Carbon Farming bij aan regionale en nationale klimaatdoelstellingen.

Om tot succesvolle voorbeelden te komen, waarbij we het potentieel van koolstofbinding in landbouwbodems benutten, is samenwerking nodig tussen grondbezitters en spelers van zowel binnen als buiten de agrovoedingsketen. Om dit te faciliteren, wordt verspreid over België, Nederland, Duitsland en Noorwegen, begeleiding voorzien voor 15 projecten die inzetten op initiatieven in dit domein.

Meer informatie: northsearegion.eu/carbon-farming/

Bron: Bionext

Publicatiedatum: