"Jammer dat de Natuurwinkel het op die locatie niet gered heeft"

Alphen aan den Rijn krijgt dit najaar een Ekoplaza

Tholen - In Alphen aan den Rijn zal in november van dit jaar een Ekoplaza openen. Dit bevestigt formulemanager Geert-Jan Smits. De Natuurwinkel Alphen aan den Rijn (aan de Hooftstraat 103-105) is maandag 6 mei voor het laatst open. De komende maanden zal de stad het even zonder bio-speciaalzaak moeten doen. "Ik vind het jammer dat de Natuurwinkel het op die locatie niet gered heeft, maar wij zien als Ekoplaza absoluut kansen in Alphen aan den Rijn. Daarom gaan wij op een nieuwe locatie met een nieuwe ondernemer door."

Er is al een locatie gevonden en Geert-Jan is in gesprek met een enthousiast ondernemersechtpaar. "De winkel wordt gebouwd aan de Kerkstraat. We verwachten daar een mooie winkel neer te zetten met lokale ondernemers die bekend zijn met de handel in biologische producten. Deze ondernemers zijn opgegroeid in Alphen aan den Rijn en hebben daardoor duidelijk binding met de stad. Ze hebben er veel zin in."

Voor meer informatie: Geert-Jan Smits (Formulemanager Ekoplaza), 06 46236425, gjsmits@udea.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.