Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WAAR duikt op in de binnenstad van Bergen op Zoom

WAAR heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Naast verantwoorde producten in het assortiment voert WAAR duurzaamheid ook door in haar bouw en inrichting. Er wordt in iedere winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, FSC-hout, spaarlampen en een natuurproduct als beton. De communicatie van WAAR gaat zoveel mogelijk online en digitaal. De signing in de winkel is van FSC hout en de signing houders van olifantsgras. Zelfs het inpakken van cadeautjes gebeurt met gerecycled- en fairtrade papier. Ook heeft WAAR een eigenzinnig duurzaam vouwtasje ontwikkeld. Het is gemaakt van biologisch katoen en onder Fairtrade omstandigheden in Zuid-Afrika.

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. 

De nieuwste pop-up store, de twintigste winkel alweer, is te vinden in de binnenstad van Bergen op Zoom aan de Zuivelstraat 27.

Voor meer informatie:

www.ditiswaar.nl

Publicatiedatum: