Marqt breidt uit naar Heemstede

Marqt opent de deuren van een nieuwe vestiging in Heemstede. In het hoekpand aan de Binnenweg 41, op de kruising met de Lindenlaan, breidt de retailer op vrijdag 12 april uit met haar achttiende vestiging. 

Lekker en goed
Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem is Heemstede een nieuwe omgeving voor Marqt. "We zijn trots op een winkel in deze mooie buurt," zegt Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt. "Er zit een heel gevarieerd aanbod aan speciaalzaken in de winkelstraat, allemaal van hoge kwaliteit. We zien dat Heemsteders echt van lekker eten en drinken houden. En dat komt mooi uit, want wij brengen nog meer lekkers naar Heemstede toe. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de gemiddelde buurtbewoner, net als wij, een bewuste keuze maakt voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de wereld om ons heen. We nodigen iedereen van harte uit om daar ook aan bij te dragen en te komen proeven hoe smaakvol dat is."

Bron: Marqt


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.