Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Mieke prolongeert Shopping Award Publieksprijs XS

Webshop Puur Mieke heeft net als vorig jaar de Shopping Award Publieksprijs XS in de categorie 'Eten & Drinken' in de wacht gesleept. De Shopping Awards Publieksprijzen XS gaan naar bedrijven met een jaaromzet tot 4 miljoen euro. De winnaars worden bepaald aan de hand van klantbeoordelingen, waarbij Kiyoh en Toluna als onderzoekspartner fungeren. TV-presentator Dennis Weening reikte de award donderdag 28 maart uit in Grand Hotel Huis ter Duin.

Puur Mieke is een initiatief van Mieke Hendriks. Met de website wil zij iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. Met informatie over pure voeding en pure producten op het gebied van verzorging, make-up en gebruiksartikelen. Alle voeding in de webshop is glutenvrij, lactosevrij, vrij van geraffineerde suiker en waar mogelijk biologisch. Naast deze dagelijkse boodschappen kan men ook terecht voor natuurlijke verzorgingsproducten, supplementen, rvs drinkflessen en broodtrommels. 

Op Linkedin reageert onderneemster Mieke Hendriks als volgt: "Jaaaa. We hebben de Shopping Awards xs gewonnen. We zijn de beste webwinkel van Nederland in de categorie Eten en Drinken in de xs categorie. We zijn superblij en supertrots."

De webshop is te vinden via www.puurmieke.nl.

Voor meer informatie: www.shoppingawards.nl