Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Barbora Spurná van Pack 'nlog (Oostenrijk):

"Ons mobiele presentatie-eiland is heel veelzijdig"

De presentatie van producten is en blijft een belangrijk aspect in de supermarkt. Naast vaststaande faciliteiten wordt vaak gezocht naar flexibele aandachttrekkers zoals seizoensaanbiedingen en speciale reclames. Zelfs grote retailers zoeken manieren om hun producten en merken telkens beter te presenteren. Barbora Spurná van het Oostenrijkse Pack 'nlog: "We gebruiken onze ogen niet alleen om te kijken, maar ook om te kopen. Daarom is ons mobiele presentatie-eiland een mooie tool, een echte all-rounder en flexibel genoeg om snel en efficiënt aan je behoeften aan te passen." 

De presentatie-eilanden bestaan uit een basisframe, wanden gemaakt van hardboard of plastic en een selectie van verschillende top-platen. "Ons mobiele presentatie-eiland is veelzijdig en biedt onze klanten verschillende mogelijkheden voor een multifunctionele presentatie-ruimte. De wanden zijn individueel te beprinten, waardoor de eilanden helemaal aan je product aangepast kunnen worden."


"We hebben een Combi display waarmee thema-tafels gemaakt kunnen worden. Dit is vooral handig in kleine retailruimten. De opslag is eenvoudig omdat de eilanden gemakkelijk in enkele stappen opgevouwen kunnen worden, waardoor ze weinig ruimte innemen. De kartonnen wanden zijn ontworpen voor ladingen van 80 kg. De plastic wanden kunnen tot 120 kg dragen. Beiden varianten gaan lang mee."

Er is ook een speciale presentatie van bio-producten mogelijk:

Pack'nlog levert hoofdzakelijk aan voedingsretailers. In enkele gevallen werden de eilanden ook besteld door coöperaties en telers die ze zelf beplakten en aan de markt  voor reclamecampagnes leverden. 

Voor meer informatie:

Barbora Spurná 
Pack'nlog GmbH
Carlonegasse 8, 4030 Linz
Österreich
Tel: +43 (0) 732 370 480
Mail: info@packnlog.com 
Web: https://www.packnlog.com/de 

Publicatiedatum: