Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste open dag Pure Graze Saladebuffetten

Afgelopen woensdag 20 maart organiseerde Pure Graze samen met DLV en De Samenwerking uit Haastrecht de eerste open dag met betrekking tot de kruidenrijke weidemengsels, Saladebuffetten genoemd.

De middag begon in het land bij Habben Jansen in Alphen aan de Rijn. Daar konden deelnemers zelf het Saladebuffet bekijken. Het is nog vroeg in het jaar dus staat er nog geen massa, maar de verschillende soorten staan er wel. Na een rondje door het Saladebuffet werd het gezelschap uitgenodigd voor een kop koffie en diverse inleidingen. Ook was er tijd om vragen te stellen.

Er volgen nog 7 open dagen in Nederland: 1 in Belgiƫ en 2 in Denemarken.

Doel van deze open dagen is om te laten zien wat het Saladebuffet precies inhoudt en hoe ziet het er in de praktijk uit en niet onbelangrijk: hoe ga je er mee om?

De eerst volgende open dag is in Didam op 2 april van 13:00 tot 16:00 uur. Opgave wordt op prijs gesteld en deelname is gratis. De data, tijden en adressen van alle open dagen kunt u vinden op de website.

Voor meer informatie:

Karoline Bloemendal
Pure Graze
Roggestraat 69
7683 AG Den Ham
06 13146162
info@puregraze.com
www.puregraze.com

Publicatiedatum: