Familie Burgess volledig eigenaar wortelhandel Produce World

De familie Burgess heeft minderheidsaandeelhouders uitgekocht en bezit nu alle aandelen van het bedrijf. De familie had al een aantal jaren een meerderheidsbelang in het bedrijf maar als gevolg van fusies en de overname van het bedrijf waren er aanzienlijke minderheidsaandeelhouders. 

Directeur William Burgess: “We waren al een tijdje op zoek naar een manier om onze minderheidsaandeelhouders te compenseren. Produce World begon als familiebedrijf en wij willen graag dat dit zo blijft. We zijn nog nooit zeker over de toekomst van Produce World geweest als nu. We zijn een onderneming die biologische en conventionele aardappelen en groenten teelt en verpakt en met deze stap keren we terug naar onze wortels."

De holding Produce World Investments is nu volledig eigendom van de familie Burgess. Produce World rondde onlangs de verkoop van haar overbodig geworden locatie in Swinderby af, waar 120 huizen zullen worden gebouwd. 

Het bedrijf heeft nu twee divisies: RB Organics en Burgess Farm Produce voor de conventionele sector. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.