Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miller Milling betreedt biologische markt voor tarwemeel

Miller Milling Co., de op vier na grootste molenaar die tarwemeel produceert in de VS, heeft besloten om nu ook de biologische markt voor tarwemeel te gaan betreden.

Het bedrijf heeft 4 maart aangekondigd dat ze een biologische certificering hebben ontvangen bij hun faciliteit in Fresno, Californië en dat er binnenkort wellicht ook andere locaties toegevoegd zullen worden.

“We zijn blij dat Miller Milling Company, LLC nu de mogelijkheid heeft om te voldoen aan de behoefte van onze klanten naar biologische bloem,” zei Jeff Thomas, president en directeur van het bedrijf. “Door de lancering van Miller’s Yosemite Organics productlijn kunnen we voldoen aan de consumentenvraag naar consistente biologische bloem van hoge kwaliteit dankzij de strategische locaties van onze molens en onze leveringsketen. Hiermee bouwen we voort op Miller's erfgoed van een uitstekende productkwaliteit en klantenservice. 

“We zijn zeer toegewijd aan de groei en ontwikkeling van de Yosemite Organics productlijn in ons hele netwerk in Californië en zullen het biologische aanbod elders ook gaan uitbreiden, zodat we ook hier kunnen voldoen aan de behoeften van consumenten."

Miller Milling Co. heeft zijn Yosemite Organics merk 5 maart officieel gelanceerd tijdens de Natural Products Expo West in Anaheim, Californië. In deze productlijn zijn brood-, bakkers- en tortillabloem en twee soorten tarwemeel met een hoog en een laag niveau proteïne beschikbaar . 

Op 1 maart heeft het ouderbedrijf van Miller Milling, het in Tokio gelegen bedrijf Nisshin Seifun Group, aangekondigd dat ze het Australische bedrijf Allied Pinnacle van Pacific Equity Partners gaan overnemen. Hiermee wordt Nisshin het grootste bloem producerende bedrijf in Oceanië. De financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekend gemaakt.

Allied Pinnacle is gevestigd in Rhodes, Australië en is het 's lands grootste totaalproducent van ingrediënten voor bakkerijen. Het grootste deel van het assortiment van het bedrijf bestaat uit bloem, premixen en kant-en-klare bakkerijproducten.

Bron: World Grain (Arvin Donley)

Publicatiedatum: