De bestudering en bespreking van bio-maaltijden als onderdeel van de voedingsservice branche zal het onderwerp van de tweede van de zes educatieve sessies tijdens de Organic Produce Summit 2019 zijn (10-11 juli in Monterey, Verenigde Staten). Deskundigen zullen discussiëren over de groei en uitbreiding van bio-maaltijden voor consumenten in verschillende retailkanalen.
De Organic Produce Summit is een tweedaags evenement dat bio-telers, verladers en verwerkers wil samenbrengen met retail- en inkooporganisaties uit heel Noord-Amerika. Meer dan 1.400 deelnemers ontmoeten elkaar op 10-11 juli in Monterey om ideeën,informatie en inzichten uit te wisselen over de bio-sector.
Jonathan Steffy, Sheryl Salazar en Glenn Daniels zullen plaatsnemen in het panel.
Jonathan Steffy, Sheryl Salazar en Glenn Daniels
Steffy: "De consumenteneisen rond verse en gezonde bio-maaltijden hebben nieuwe mogelijkheden gecreëerd in het steeds veranderende supermarktlandschap. De sessie zal een overzicht geven vanuit het perspectief van de telers en vanuit dat een aantal prominente retailers. Als de bio-sector blijft groeien als antwoord op de consumentenvraag naar bio-verse en gemakkelijke maaltijden, dan zal dit voor retailers een kans zijn om de afzet te vergroten."
Andere educatieve sessies op de OPS 2019 zijn:
- Analyse van bio-afzet en de bio-consument
- Wat ligt er voor de groothandel van bio-producten in het verschiet?
- Oplossen voedingsverspilling - goed voor de planeet en het algemeen belang - Internationale inzichten en trends in bio-producten
- Internationale bio-aanbod
Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Summit
Ph: +1 (831) 884-5058
[email protected]
www.organicproducesummit.com