Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Speelde cruciale rol in transformatie"

CFO Ronald Merckx vertrekt bij Wessanen

CFO Ronald Merckx vertrekt na acht jaar bij Wessanen. Hij was in die tijd Wessanen's Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur. Hij gaat aan de slag als CFO van Centrient Pharmaceuticals. De huidige termijn van Merckx loopt af op 11 april.

Frank van Oers, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "De afgelopen acht jaar heeft Ronald een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van Wessanen tot een meer gefocust bedrijf en de implementatie van de vierpijlerstrategie van Wessanen. Ronald speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de financiƫle organisatie en bij fusies en overnames. De raad van Commissarissen wil hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen acht jaar en wenst hem veel succes in de toekomst."

Christophe Barnouin, Chief Excecutive Officer: "Ronald is een zeer gewaardeerd lid van de Raad van Bestuur en Wessanen's Executive Leadership Team. Zowel met zijn expertise als persoonlijkheid heeft hij een cruciale rol gespeeld in de realisatie van Wessanen's ommekeer. Ik wil Ronald bedanken voor zijn toewijding en waardevolle bijdrage aan de transformatie van Wessanen tot een nieuw soort voedingsmiddelenbedrijf dat zich richt op gezond en duurzaam voedsel."

Voor meer informatie: www.wessanen.com 

Publicatiedatum: