Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tandenborstel en flos nieuw van My Magic Mud

"Veel interesse in wittere tanden op een natuurlijke manier"

Naast de tandpasta's in de smaken Pepermunt, Spearmint en Spicy Cinnamon wordt het assortiment van My Magic Mud uitgebreid met actieve kool floss en bamboo 'carchoal infused' tandenborstels. "Mensen blijven het gebruiken en dat zorgt voor een uitstekende rotatie waar wij heel dankbaar voor", aldus Almar Fernhout van Improve Your Health, die het merk in verschillende Europese landen voert.

Almar vertelt dat de natuurlijke en vegan mondverzorgingslijn van My Magic Mud steeds meer fans krijgt. "Niet alleen consumenten, maar ook steeds meer winkeliers ervaren de potentie van het merk. Er is veel interesse in wittere tanden op een natuurlijke en veilige manier. Ook tandartsen worden enthousiast en heel duidelijk blijkt dat My Magic Mud niet te vergelijken is met andere tandpasta's. In de Verenigde Staten weten ze dit al enige tijd en door de uitgebreide laboratorium onderzoeken kunnen we ook steeds meer specialisten overtuigen van de werking en de ingrediënten."

Actieve kool floss:

  • Behandeld met actieve kool
  • Non-GMO ingrediënten
  • Vegan en Cruelty Free
  • Natuurlijke wax coating

"De actieve kool floss verwijdert tandplak en reinigt grondig tussen je tanden voor een super schone mond en extra frisse adem. Met Vegan en cruelty-free wax, gemaakt van de Candelilla plant."

De floss is gemaakt met actieve kool uit kokosnoot, essentiële oliën, natuurlijke plantaardige wax en gecombineerd met de beschermende werking van xylitol. "We maken onze floss zonder giftige conserveermiddelen en we gebruiken geen dubieuze ingrediënten zoals fluoride, glycerine of SLS. Altijd Cruelty-free en Vegan."

Ingrediënten: Euphorbia cerifera (Candelilla) wax, natuurlijke muntaroma, menta piperita (pepermunt) olie, menthol, natuurlijke xylitol, actieve kool.

Duurzame bamboe tandenborstel:

  • Behandeld met actieve kool
  • Extra zachte borstelharen
  • Duurzaam geproduceerd
  • Milieuvriendelijk verpakt

De milieuvriendelijke bamboe tandenborstels zijn duurzaam geproduceerd van verantwoord verbouwde en biologisch afbreekbare bamboe. De extra zachte nylon borstelharen zijn behandeld met actieve kool. Zorgvuldig en milieuvriendelijk verpakt.

Het assortiment van My Magic Mud is verkrijgbaar bij onder andere
Vitaminstore, Marqt, Natuurwinkel, sommige Ekoplaza-filialen en Natuurdrogisten.

Te bestellen is het via groothandels Natudis, Vriesia, UniPharma en Holland Pharma.

Voor meer informatie: 06 51425213, [email protected], www.improveyourhealth.eu 

Publicatiedatum: