Eerste Puur! Horeca Event op 11 maart

Maandag 11 maart is de horeca welkom bij het eerste Puur! Horeca Event in Utrecht. Werkspoor Café De Leckere is die middag de ontmoetingsplaats voor horecaondernemers en een 15-tal leveranciers met pure producten in de hoofdrol.

Restaurants, hotels, cateraars, kookworkshops en overige horeca die al met lokale, biologische en duurzame ingrediënten werken zijn van harte uitgenodigd. Ook als je je wilt verdiepen in wat (nog) duurzamer kan, vind je volop inspiratie. Puur! genieten is het centrale thema deze middag.

In de stands presenteren leveranciers hun duurzame producten en geven ze uitleg hoe jij de producten gebruikt in jouw horecazaak. En natuurlijk proef je volop van lekker puur eten en drinken. Laat je tijdens de workshops bijvoorbeeld verrassen door een food- en beer koppeling met een smakelijk lentegerecht. Test je zintuigen en koffiekennis bij Nederlands Kampioen Cup Tasting, Niels te Vaanhold van EARTH Coffee. De aardgasvrije brouwerij De Leckere verzorgt die dag rondleidingen op haar nieuwe locatie naast het Werkspoor Café.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven