Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische verzorgings- en welzijnsproducten op de Bio-beurs

De Bio-beurs is een ontmoetingsplek voor professionals in de biologische sector. Pureness is daar onderdeel van en biedt twee dagen lang pure inspiratie en groen zakendoen op het gebied van biologische lichaamsverzorging, gezondheid en wellness.  Extra: tijdens deze editie van Pureness staat biologische cosmetica in de spotlights.

Het is een niet meer weg te denken trend: de consument kiest steeds vaker doelbewust voor biologisch en alles wat duurzaam, fair en diervriendelijk geproduceerd wordt. Niet alleen op gebied van voeding, maar ook op het vlak van verzorgings- en welzijnsproducten, mode en kleding. Bewust biologisch is een complete leefstijl geworden.

Het toenemende bewustzijn van consumenten en de innovatie- en daadkracht van de biologische sector zorgen ervoor dat er steeds meer nieuwe biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten op de markt komen. Deze producten vinden op hun beurt een steeds grotere afzetmarkt en concurreren steeds krachtiger met niet-gecertificeerde producten. Opvallend is dat met name jongeren deze leefstijl omarmen. Daarbij springt de groep zelfbewuste jonge vrouwen die biologische cosmetica boven alles verkiest, eruit. Zij hebben keuze uit een groeiend aantal merken die steeds breder in verschillende winkels te vinden zijn, maar waarvan het grootste assortiment nog steeds in de schappen van biologische speciaalzaken en natuurdrogisterijen ligt.

De ontwikkelingen op gebied van gezondheid gaan snel en het aanbod van biologische cosmetica schiet de lucht in. Met Pureness haakt de Bio-beurs in op die snel groeiende vraag aan de ene kant en, aan de andere kant, de nieuwste ontwikkelingen in de markt op het gebied van gezonde en biologische lifestyleproducten van hoge kwaliteit. Je kunt hier de sfeer proeven, de markt verkennen, kennismaken met nieuwe klanten en de band verstevigen met bestaande afnemers. Niet alleen exposanten met gevestigde namen tonen hun successen en innovaties, ook nieuwkomers presenteren zich. Samen zijn het de pioniers op gebied van biologische cosmetica.

De Bio-beurs en het zusje Pureness vormen een sterk beursduo. De Bio-beurs staat garant voor persoonlijke ontmoetingen en rechtstreekse contacten, Pureness verrijkt de Bio-beurs met haar eigen uitstraling en zindert van de inspiratie. Er is geen drempel: wie toegang heeft tot de Bio-beurs kan gratis Pureness bezoeken, en andersom.

Voor meer informatie:
www.pureness.nl 

Publicatiedatum: