Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Ekoplaza en Fietskoerier

Bezorgservice voor zakelijke klanten per fiets

Ekoplaza Deventer en Fietskoerier Deventer zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Vanaf heden worden de bestellingen van zakelijke klanten van Ekoplaza Deventer door Fietskoerier Deventer bezorgd.

De winkel van Ekoplaza aan de Smedenstraat is bij velen bekend. Maar de trend van het online winkelen zet bij Ekoplaza ook door. Klanten kunnen daarbij kiezen voor afhalen in de winkel, maar ook voor bezorging. Winkeliers Ben Kooiker en Wim Nijmeijer zochten daarom naar een positieve en duurzame manier om al die boodschappen te bezorgen. In Fietskoerier Deventer vonden zij een even logische als passende samenwerkingspartner. De bezorgservice is er voor iedereen, maar specifiek richt de supermarkt zich op bedrijven. “Ook bedrijven zijn tegenwoordig volop bezig met duurzaamheid en gezondheid van hun medewerkers. Onze boodschappenservice sluit daar naadloos op aan. Bestellen is eenvoudig, alles komt een overzichtelijke factuur en betalen kan achteraf”, vertelt Ben Kooiker.

Fietskoerier Deventer 
Voor Fietskoerier Deventer is het weer een nieuw type opdracht. Naast de verzending- en distributie van post en pakketten, fietst het bedrijf onder meer voor de Openbare Bibliotheek Deventer en voor diverse apotheken. Het bedrijf van ondernemer Joost Arends is hiermee een innovatief en duurzaam alternatief voor de vervuilende bestelbusjes in de stad en is qua kennis en netwerk een steeds belangrijker speler op het terrein van stadslogistiek.

Ekoplaza 
Dagelijks wordt er hard gewerkt de belofte om onbezorgd boodschappen te doen waar te maken. Daarom is Ekoplaza meer dan een volledig biologische supermarkt en neemt verantwoordelijkheid voor het welzijn van jou als mens, het milieu en alles wat leeft. Zo is het de eerste BPA-vrije supermarkt, staat de weg naar een plasticvrij assortiment hoog op de agenda en wordt er altijd gekeken hoe het beter kan. Dat zorgt voor een positieve winkelervaring en gedeelde trots met klanten. Daarnaast is Ekoplaza een familiebedrijf waarvan de directeur-eigenaren al tientallen jaren actief zijn in de biologische branche. Ekoplaza is een franchiseorganisatie waarbinnen veel lokale ondernemers al lange tijd hun biologische winkel draaien. Momenteel bestaat Ekoplaza uit 75 winkels en een webshop met landelijke bezorging.

Publicatiedatum: