Retailers en inkopers kunnen nu inschrijven voor Organic Produce Summit 2019

Retailers en inkooporganisaties kunnen vanaf nu inschrijven voor de vierde editie van de jaarlijkse Organic Produce Summit via de website van het evenement. Vertegenwoordigers van retail- en inkoopbedrijven kunnen zich aanmelden voor het evenement dat op 10 en 11 juli plaats zal vinden in het Monterey Covention Center in Monterey, Californië. 

Na het succes van de voorgaande drie edities van de Organic Produce Summit, zal het het format in 2019 ongewijzigd blijven en bestaan uit informatieve sessies, keynote presentaties en een uitverkochte beursvloer, waar 140 telers, verladers en verwerkers uit de Noord-Amerikaanse biosector aanwezig zullen zijn. Bovendien krijgen retailers en inkopers de kans om rechtstreeks kennis te maken met de meest gerenommeerde bedrijven uit de biosector. Nadere details over het excursie-programma worden de in de loop van de komende weken bekend gemaakt. 

"We zijn blij met de geweldige reacties die we de afgelopen drie jaar van de biosector hebben mogen ontvangen en kijken er naar uit om van de OPS 2019 de beste tot nu toe te maken. We hebben een dynamisch programma samengesteld dat bestaat uit waardevolle educatieve sessies die in het teken staan van belangrijke zaken en doelstellingen van de sector, evenals een aantal keynote presentaties van topmensen uit de bioretailbranche," vertelt Susan Canales, voorzitter van de Organic Produce Summit (foto). "Onze uitverkochte beursvloer is weliswaar met 10 stands uitgebreid maar met behoud van de intieme sfeer die onze deelnemers zo waarderen. De komende maanden zullen we ons programma verder bekendmaken."

Bezoekers kunnen vanaf medio januari inschrijven voor de OPS 2019.

 

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
Tel: +1 (831) 214-8494 
matt@organicproducenetwork.com
www.organicgrowersummit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.