Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Over de waarde van nieuwe technologieën voor innovaties in de biolandbouw

Uitnodiging Studienamiddag Biologische landbouw, Smartfarming²

Smart farming is uit de Vlaamse land- en tuinbouw niet meer weg te denken: precisielandbouw, sensoren, GPS, Big Data, drones, robotica, ... Wat betekenen deze nieuw technologieën voor de ontwikkeling van de biologische akkerbouw en groententeelt?

•      Waarop moet onderzoek inzetten zodat de biologische land- en tuinbouw in de toekomst nog ‘slimmer’ kan produceren?

•      Zijn deze nieuwe technologieën ook weggelegd voor (bio)bedrijven in Vlaanderen die vaak beperkter in omvang, familiaal en/of minder gespecialiseerd zijn?

Heeft u interesse om samen met (andere) onderzoekers, beleidsmakers, adviseurs, technici, bio land- en tuinbouwers en andere geïnteresseerden u te laten informeren en inspireren door Vlaamse en Europese sprekers over de waarde van nieuwe technologieën voor de biolandbouw en mee te reflecteren over deze vragen?

NOBL (Netwerk Onderzoek Biologische Landbouw en voeding) nodigt u samen met Boerenbond, Inagro, CCBT en ILVO graag van harte uit op de studienamiddag:

Biologische landbouw, Smartfarming²

Over de waarde van nieuwe technologieën voor innovaties in de biolandbouw op donderdag, 10 januari 2019 op Agriflanders.

Klik hier voor het volledige programma. 

Voor meer informatie en inschrijven:
[email protected]  

Publicatiedatum: