Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onthulling Zero Saturday bij Odin

Merle Koomans v. d. Dries (links, Odin) en Anna Schoemakers (Greenpeace Nederland) introduceerden afgelopen zaterdag Zero Saturday: een dag waarop je misschien eens niks koopt. Of alleen producten met een échte waarde voor jezelf en de planeet. Zero Saturday is een initiatief van Greenpeace en vormt het antwoord op ons eigen consumeergedrag en de gevolgen hiervan voor de planeet. Een fris tegengeluid tussen al het koopgeweld van Black Friday en Cyber Monday .

"Biologische foodcoop Odin staat voor een wereld waarin we minder onnodige spullen hebben en vooral producten kopen met échte waarde. Zoals levensmiddelen die goed zijn voor mensen en voor de planeet. Odin kiest voor 100% biologische en biodynamische groenten en fruit, voor vlees van dieren die met respect zijn behandeld en voor producten die zijn bereid zonder genetische manipulatie." 

Daarom steunde Odin Greenpeace niet alleen bij de introductie van Zero Saturday, maar ook door de komende maanden in haar 23 winkels en online shop NIKS te verkopen. NIKS is een doosje van karton dat €20, €30 of €55 kost en waar niks in zit. Door NIKS te kopen en aan iemand te geven, geef je geen onnodige spullen, maar iets van echte waarde, namelijk een donatie aan Greenpeace. 

Voor meer informatie:

Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
+31 (0) 345 588 218
[email protected] 
www.odin.nl 

Publicatiedatum: