Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nautilus Organic bezoekt Nordic Organic Food Fair vanwege stijgende vraag

In lijn met de marktontwikkelingen ziet Nautilus Organic de vraag naar biologische en biodynamische groente en fruit vanuit Scandinavië sterk toenemen. Een goede reden om gebruik te maken van de mogelijkheid om na enkele jaren afwezigheid opnieuw deel te nemen aan de Nordic Organic Food Fair in Malmö.

Bij telerscoöperatie Nautilus reizen naast de verkopers, ook altijd één of meerdere telers mee. In dit geval is dat Niels Buijsrogge, teler van peren in Zeeland. Niels is met zijn bedrijf in omschakeling sinds 2017 en een nieuw lid van de coöperatie. Niels kijkt ernaar uit om de kans te krijgen de uitgebreide klantenkring van Nautilus Organic in Scandinavië te verkennen en verder uit te breiden. Voorafgaand aan de beurs, vanaf maandag 12 november, bezoeken Dave, Johan en Niels tijdens een rondreis in Scandinavië daarom diverse bedrijven in de AGF branche in Zweden en Denemarken.

Voorafgaand aan de beurs zijn toegangskaarten gratis te bestellen via https://www.eventdata.co.uk/Forms/Default.aspx?FormRef=NPSB8Visitor 

Voor meer informatie: 

Nautilus Organic
Ecu 21A
8305 BA Emmeloord
[email protected] 
www.nautilusorganic.nl 

Publicatiedatum: