15 november veldtour groenbemesters

Op donderdagmiddag 15 november is er een veldtour langs verschillende interessante groenbemesterpercelen in de regio Biddinghuizen/ Dronten. Er wordt een stop gemaakt bij verschillende percelen:

  • Een groenbemester die eind oktober met 5 verschillende werktuigen is bewerkt (Treffler rol, Wallner rol, Vaderstad, Greencutter en klepelmaaier). Hier is te zien welk effect is bereikt na 3 weken;
  • Percelen met een zeer divers (10 soorten) groenbemestermengsel en landsberger gemenge;
  • Een perceel met een aantal hele diverse mengsels met ook “nieuwe” soorten als bladraap, paarse wikke, Ethiopische mosterd.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door zaadhandel Neutkens. Vrijwel alle percelen van de veldtour zijn biologisch en de mengsels zijn samengesteld met biologisch zaadgoed. Doel van de bijeenkomst is tonen welke keuzemogelijkheden er zijn bij de teelt van een groenbemester en ervaringen uit te wisselen. Start om 13:30u bij Jan van Leeuwen, Zijdenettenweg 14 Biddinghuizen.

Voor meer informatie:
Pim Clotscher
Neutkens zaden
06 83521185
pclotscher@neutkens.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.