Op 4 december 2018 zal een Duitse handelsdelegatie van bedrijven uit de voedings- en dranksector naar Nederland komen voor een bijeenkomst met potentiële Nederlandse handelspartners in Ede. Het evenement is onderdeel van het export promotie programma van het Duitse Ministerie voor Voedsel en landbouw (BMEL).
Het dagevenement bestaat uit productpresentaties, proeverijen, individuele matchmakingsgesprekken met de Duitse bedrijven, netwerkmogelijkheden en een interessant programma met expert-sprekers. Nederlandse bedrijven uit de sectoren supermarkten, retail, speciaalzaken, service shops, groothandel, distributie, cateraars en horeca worden uitgenodigd van deze gelegenheid gebruik te maken om kennis te maken met een scala aan Duitse producten die nieuw zijn voor de Nederlandse markt. Het betreft onder meer biologische, veganistische en vegetarische voedingsmiddelen, vlees en worst, broodsoorten, chocolade, nougat en andere zoete geschenkartikelen, wijn en trendy limonade.
De bijeenkomst is op 4 december 2018 van 9.00 tot 17.00 uur in Hotel en Congrescentrum De Reehorst in Ede. De voertaal is Engels en de deelname is gratis.
Aanmeldformulier en meer informatie – zoals de uitgebreide bedrijfsprofielen van de Duitse delegatie – zijn te vinden op www.hollanddoor.nl/food-event
Voor meer informatie:
Ruud Pothoven
HollandDoor Cooperative U.A.
06 55 17 32 25
ruud@hollanddoor.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Duitse handelsdelegatie “Food & Beverages” bezoekt Nederland
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Aart-Jan Knauff een van de sprekers tijdens Foodretail Meets Foodservice Congres
- 2023-03-21 Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem
- 2023-03-07 Geslaagd seminar over biologische uien
- 2023-03-07 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komt dichtbij
- 2023-03-03 Leerlingen presenteren duurzaamheidsadviezen op DID-IT-boerderij
- 2023-03-02 3 maart: Studiedag vrije veredeling versus F1-hybride en CRISPR-Cas
- 2023-02-24 Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
- 2023-02-24 Duurzaamheid gaat het verschil maken in de foodsector