Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse handelsdelegatie “Food & Beverages” bezoekt Nederland

Op 4 december 2018 zal een Duitse handelsdelegatie van bedrijven uit de voedings- en dranksector naar Nederland komen voor een bijeenkomst met potentiële Nederlandse handelspartners in Ede. Het evenement is onderdeel van het export promotie programma van het Duitse Ministerie voor Voedsel en landbouw (BMEL).

Het dagevenement bestaat uit productpresentaties, proeverijen, individuele matchmakingsgesprekken met de Duitse bedrijven, netwerkmogelijkheden en een interessant programma met expert-sprekers. Nederlandse bedrijven uit de sectoren supermarkten, retail, speciaalzaken, service shops, groothandel, distributie, cateraars en horeca worden uitgenodigd van deze gelegenheid gebruik te maken om kennis te maken met een scala aan Duitse producten die nieuw zijn voor de Nederlandse markt. Het betreft onder meer biologische, veganistische en vegetarische voedingsmiddelen, vlees en worst, broodsoorten, chocolade, nougat en andere zoete geschenkartikelen, wijn en trendy limonade.

De bijeenkomst is op 4 december 2018 van 9.00 tot 17.00 uur in Hotel en Congrescentrum De Reehorst in Ede. De voertaal is Engels en de deelname is gratis.

Aanmeldformulier en meer informatie – zoals de uitgebreide bedrijfsprofielen van de Duitse delegatie – zijn te vinden op www.hollanddoor.nl/food-event  

Voor meer informatie: 
Ruud Pothoven
HollandDoor Cooperative U.A. 
06 55 17 32 25
[email protected] 

Publicatiedatum: