Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mijn BIO-hoek: Biologische producten voor de AGF-speciaalzaak

Vanaf maandag 5 november is het voor AGF-speciaalzaken mogelijk om biologische groenten en fruit in de picture te zetten via de Mijn BIO-hoek display stelling. "Hiermee kunnen ze biologische producten mooi en opvallend presenteren en ingespeeld worden op de toenemende vraag naar biologische producten", aldus Postuma AGF die het concept in de markt zet in samenwerking met BIO-Center ZANN.

Met dit concept wil Postuma het BIO assortiment meer toegankelijk maken voor de AGF-specialist. Biologische producten zijn iedere dag vanuit voorraad te bestellen. "Mijn BIO-hoek wordt dagelijks gevuld met een gevarieerd aanbod van 100% biologische topproducten. Dit zijn actuele groente en fruit gebaseerd op het seizoen. De Mijn BIO-hoek display wordt voorzien van informatieve folders voor de consument en de specialist zal bij de start kunnen beginnen met een leuke actie! Een biologisch product heeft echt een verhaal en dit is nu net wat de specialist goed kan overbrengen", aldus Postuma. "De eerste bestellingen zijn al binnen en de reacties vanuit de markt zijn erg enthousiast."

Voor meer informatie
Postuma AGF
Bertus Korver
T: 06-29922795
bertus.korver@postuma.nl 

Publicatiedatum: