Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Women of India Organic Festival

500 vrouwelijke ondernemers tonen bio-producten

Om de biologische teelt een boost te geven en vrouwelijke bio-telers aan te moedigen, organiseert het Indiase Ministry of Women and Child Development  de 5e editie van het Women of India Organic Festival van 26 oktober tot 4 november in Delhi. Het is het grootste bio-festival in het land en getuigt ervan dat vrouwen de fakkeldragers van de nationale biologische beweging zijn.

Minister Maneka Sanjay Gandhi: "Het festival is de afgelopen 4 jaar een succesvol platform voor vrouwelijke telers en ondernemers geweest. Ik ben blij dat we met dit festival een boost geven aan vrouwengemeenschappen en aan de economie door banen te creĆ«ren en tegelijkertijd de voordelen van bio-producten beter bekend te maken."

Meer dan 500 vrouwelijke ondernemers komen vanuit het hele land bij elkaar met hun bio-producten als granen, rijst, huidverzorgingsproducten, stoffen etc. Voor het eerst maakten 'The Vegan Project' en Food Court ter plekke hapjes klaar.

Deelnemers die van ver komen, blijven het hele festival en verkopen hun gezonde producten. Om de bio-beweging voor iedereen bereikbaar te maken, heeft het ministerie besloten dat toegang en parkeren voor het festival gratis is.

Bron: krishijagran.com

Publicatiedatum: