Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe bio-hoek

Verswereld bij de vogelwereld

De consument verandert snel en ook in aankoopgedrag merken de winkeliers de veranderingen. "Zo zien we ook dat er steeds meer branchevervaging optreedt en de consument steeds meer kiest voor een “lekker eten” winkel. Vers Wereld op 30 en 31 oktober in het Avifauna te Alphen a/d Rijn haakt hierop in. Het is een jaarlijks terugkomende beurs waar Postuma AGF een van de initiatiefnemers voor is", vertelt Jessica van Olst van Postuma AGF.

"Samen met Deelen VersWarenUnique, Vleespijl, Den Heijer vis en schelpdieren, Lemmens winkelinrichting en LookAtFresh is er gewerkt aan Vers Wereld. “Het Vers Van Morgen Begint Hier” is de slogan.
Bezoekers zullen verrast worden met een mooie Vers Wereld aanbieding voor in uw winkel. U heeft op deze manier uw brandstof kosten altijd weer terug. Ook is er oog voor nieuwe ontwikkelingen. Zo zal er getoond worden hoe u witlof kunt presenteren zonder dat het verkleurt!"

Mooi presenteren op een kleine ruimte……
We hebben een voorbeeld voor u op Vers Wereld! En heeft u altijd al op een beperkte manier toch een zeer goede invulling willen geven aan biologische producten? Dan is dit uw kans. Nieuw is namelijk “Mijn Bio Hoek”, ter introductie ook op Vers Wereld."

Gratis tickets zijn via www.postuma.nl/verswereld  
Vers Wereld 30/31 oktober van 14.30 u – 22.30 u bij Van der Valk Avifauna, Alphen aan de Rijn.

Voor meer informatie
Postuma AGF
Spoorstraat 47
8271 RG IJsselmuiden
[email protected] 
www.postuma.nl 

Publicatiedatum: