Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioReine introduceert c/o Gerd

c/o Gerd uit Zweeds Lapland brengt een uniek gamma biologische verzorgingsproducten op basis van gecertificeerde ingrediënten. Het merk gebruikt geen parabenen, minerale oliën en schadelijke synthetische ingrediënten. Er worden enkel ingrediënten gebruikt afkomstig van gecontroleerde telers waar pesticiden en andere kunstmatige stoffen verboden zijn en waarvan de oorsprong geverifieerd kan worden.

c/o Gerd brengt eco verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, wellness en massage. Het gamma omvat onder andere gezichtsolie, massage olie, voetverzorging, bad- en sauna/scrubzouten. De eco deodorant (zonder aluminiumchloride) is een bestseller. Blikvanger van de collectie is biologische massage olie ontwikkeld door en voor massagetherapeuten. De collectie richt zich tot de bewuste beauty / health professional met een holistische visie op beauty.

De Arctic Berries: Blueberry (blauwe bosbes) , Cloudberry (bergframboos) en Lingonberry (rode bosbes) nemen een belangrijke plaats in. "Door de 24 uur zomerzon aan de poolcirkel bevatten deze lokale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. De bessen zijn rijke bronnen van natuurlijke Tocopherol (Vitamine E) en natuurlijke antioxidanten. De bessen groeien in het wild en worden geplukt diep in bossen in Zweeds Lapland, dicht bij de poolcirkel. De weersomstandigheden kunnen er heftig zijn. Dit zegt veel over de super kracht van deze energie bommetjes", aldus Goedele Merckx van BioReine. 

"Bij het c/o Gerd ‘Cloudberry’ gamma wordt de olie van de zaden van Cloudberries ingezet voor de normale tot droge huid. Cloudberries lijken op gouden frambozen. De olie van de zaden van deze bessen geeft een natuurlijke bescherming tegen veroudering en versterkt de huid." Toepassingen van deze olie vind je bij c/o Gerd oa bij gezichtsolie, hydraterende crème, gezichtsmasker en handcrème.

Voor meer informatie:
Goedele Merckx
BioReine
www.bioreine.be 
[email protected] 
 

Publicatiedatum: