Succesvolle Lidl Boerderijdag bij Henri Willig

Tholen – Afgelopen zaterdag 20 oktober was het de eerste Lidl Boerderijdag. Ook Henri Willig uit Katwoude zette de deuren van hun biologische boerderij open voor het publiek. “De dag was goed bezocht”, vertelt Dianne Philipsen van het bedrijf. “Er waren ook veel kinderen, die ons bedrijf hebben gezien en met de boer een rondleiding hebben gehad door de stal. Zij konden kijken bij de kalfjes, geschminkt worden en een speurtocht doen.”

Het bedrijf laat het publiek vaker zien hoe het er aan toe gaat op de biologische boerderij. “Mensen zijn dagelijks welkom om ons bedrijf bekijken. Nadat we vorig jaar de nieuwe potstal geopend hadden, hebben ook zelf een druk bezochte open dag georganiseerd. We laten graag zien hoe we er middels allerlei voorzieningen in slagen om het de koeien zo comfortabel mogelijk te maken. Middels een self-guided tour kunnen mensen dat zelf ontdekken.” Het bedrijf heeft ongeveer 110 melkkoeien en 20 kalfjes en produceert onder andere biologische kaas.

Voor meer informatie:
Henri Willig
Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude
info@henriwillig.com 
www.henriwillig.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.