Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oriëntatiecursus Biologische Landbouw start 29 november

Boeren, tuinders en medewerkers bij biologische verwerkings-, afzet- en handelsbedrijven die meer willen weten over biologische landbouw kunnen de oriëntatiecursus Biologische Landbouw volgen. Aan de cursus nemen bijvoorbeeld ondernemers deel die hun bedrijf willen verduurzamen of ondernemers die willen onderzoeken of biologische landbouw een interessante optie is voor het eigen bedrijf, maar ook ondernemers die al de stap tot omschakelen reeds hebben gezet.

Cursisten op zomerexcursie. Fotografie: Biologisch Netwerk. 

Biologisch Netwerk organiseert de cursus i.s.m.  BDEKO, de vereniging voor biologische en biologisch-dynamische telers in Flevoland. "Oud-cursisten waarderen de cursus vooral om de onafhankelijkheid, de brede kennismaking en het opbouwen van een netwerk in de sector, de afwisseling van gespecialiseerde sprekers, alle verschillende praktijkervaringen op de boerderijlocaties waar de cursus plaatsvindt en de ontmoeting en uitwisseling met collega-telers. Ook is het fijn elkaar in de zomer van 2019 terug te zien, als de cursisten door BDEKO worden uitgenodigd mee te gaan met de zomerexcursies naar bedrijven van leden", aldus Ingrid Veeman.

De 5 cursusdagen zijn op donderdagen van 9.30 uur tot circa 15.30 uur in november, december en januari. De kosten zijn € 850,- + BTW per bedrijf, hiervoor kunnen twee personen mee doen. 

Voor meer informatie:
Ingrid Veeman
06 303 96 786
[email protected] 

 

Publicatiedatum: