Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter Abma, Lema:

"Wij willen een biologische fruitboetiek zijn"

"Er bestaat geen twijfel over het feit dat de biologische markt blijvend en groeiend is. Een decennium geleden was bio een kleine alternatieve trend, maar tegenwoordig is bio met een groot assortiment bij de supermarktketens wat het altijd al had moeten zijn. Een alledaagse, bewuste keus. Consumenten zijn beter geïnformeerd en bedrijven moeten naar de toekomst kijken met verse, nieuwe voorstellen", vertelt Peter Abma.

Een paar maanden geleden startte hij met Lema, een biologisch en duurzaam fruithandelsbedrijf dat als een biofruitwarenhuis werkt. Onder één dak is het alledaagse assortiment biofruit te vinden maar ook de minder bekende producten die niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn. Het is een beetje als een chique boetiek. Vandaar de naam "Lema Boutique". Lema biedt seizoensproducten die geweldig smaken. Meestal bieden ze elke maand nieuw biologisch fruit aan. Van verse goji bessen en kiwibessen tot granaatappelen en abrikozen.

Een paar weken geleden begon het kiwiseizoen en binnenkort start het Griekse citrusseizoen. Het weer was goed en er wordt goede kwaliteit verwacht. Het assortiment bestaat dan uit sinaasappelen en clementines, maar ook uit bloedsinaasappelen, grapefruits en oudere mandarijnenrassen met een sterke smaak.

Voor meer informatie:
Peter Abma
Lema
T: +31 - 639 45 60 50
[email protected]
www.lema-organic.nl 

Publicatiedatum: