Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

29 november derde BIOtechniekdag

Voor het derde jaar wordt op 29 november de BIOtechniekdag georganiseerd. Een dag speciaal voor alle biotelers en telers met speciale interesse in biotechniek.

Vorig jaar trok deze dag rond de 700 (bio)telers, o.a. uit 7 landen in Europa. De BIOtechniekdag kenmerkt zich door échte techniek om te bekijken en te beleven. De getoonde techniek wordt door de organisatie kritisch tegen het licht gehouden met betrekking tot noviteitswaarde en waarde voor de biologische (groenten)teelt. Het is hiermee niet zozeer een ‘beursdag’ als wel een themadag die de organisatie aan de (biologische) sector aanbiedt. Naast alle technische innovaties is er  bovendien ook ruimte voor telers om elkaar te ontmoeten onder genot van een hapje en een drankje. 

De derde editie zal naar verwachting nog meer telers uit nog meer landen verwelkomen, waardoor de dag nog internationaler wordt. Hiermee wil de BIOtechniekdag naast innovaties op mechanisatiegebied ook gelegenheid geven om als Nederlandse biotelers collega's uit het buitenland te leren kennen. Enerzijds kan hiermee kennis worden uitgewisseld, anderzijds kunnen handelsrelaties worden verkend of verstevigd. Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt. 

Ook het enthousiasme van de machineaanbieders is dit jaar weer erg groot. De aanmeldingen lopen in snel tempo binnen. Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien. Hiermee wordt de BIOtechniekdag steeds meer een plek waar nieuwe innovaties voor de biologische teelt te zien zijn.

Op 29 november zijn wederom alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd. 

Voor meer informatie:
www.biotechniekdag.nl    

Publicatiedatum: