1 november bij Presult in Houten

Expertsessie over online marketingkansen in de agrifoodsector

Als een-na-grootste voedselexporteur ter wereld heeft de Nederlandse agrifoodsector een reputatie hoog te houden. De stuwende kracht deze miljardenindustrie? Haar toeleveranciers! Deze dynamische sector is voor opslag, transport, verwerking en distributie afhankelijk van tal van spelers, variërend van logistieke dienstverleners, aanbieders van weeg- en verpakkingslijnen, diverse ICT-oplossingen en voedselveiligheid- en kwaliteitssystemen.

Tijdens een exclusieve expertsessie voor de agrifoodsector bij Presult in Houten gaan online marketing specialisten Patrick Riemers en Vincent Verboom in op de uitdagingen en kansen binnen deze sector. Op 1 november vertellen zij daar hoe je tijdens de verschillende fasen van een inbound marketingstrategie het vertrouwen van je prospects wint. En hoe investeren in online autoriteit en zichtbaarheid meer omzet genereert tegenover lagere kosten.

Klik hier voor aanmelding. 

Voor meer informatie:
Patrick Riemers
Presult
Duwboot 91C
3991 CG Houten
06-55153307
info@presult.nl 
www.presult.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.