Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-standhouders op de Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen – Liefhebbers van delicatessen verzamelden zich maandag en dinsdag in Expo Houten voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten. 

Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders.
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders.

Dit jaar vond de beurs – op vraag van de foodspecialisten - voor het eerst plaats op maandag en dinsdag in plaats van dinsdag en woensdag. Daarnaast werden er verschillende activiteiten georganiseerd. Dit heeft een gunstige invloed gehad op het aantal bezoekers. Bij het binnengaan van het gebouw, stond er al een lange wachtrij. Ook in de beurshallen zelf was het gezellig druk. En dat blijkt ook uit de cijfers: het aantal bezoekers is gestegen met maar liefst 20%.

De vakbeurs richt zich vooral op speciaalzaken en dat was ook te merken aan de stands. Producenten en importeurs toonden hun aanbod noten, zaden, kazen, wijnen en andere delicatessen. ‘sLandsbeste, Schulp en Dutch Cranberry Group lieten bezoekers kennismaken met hun aanbod vruchtensappen. Koen Beetsma van Biesheuvel Knoflook toonde hun biologische gehakte knoflook. Valderrama, WJ Noble House, Bergfood en Vino e Olio hadden bijvoorbeeld biologische olijfolie bij zich. "Er is veel vraag naar biologische producten en dat merken wij ook goed", aldus Marjan Looij van Vino e Olio. Daarnaast waren er ook veel bio-kazen te vinden, onder andere op de stands van Treur, de Kaasboer en Kaashandel Remijn. 

De volgende editie voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten staat gepland op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 en zal wederom plaatsvinden in Houten.

Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders.  
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders.