Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob en Herma Zentveld, Goodyfood

40-jarig jubileum in de natuurvoedingsbranche

Tholen – Aankomend weekend is een speciaal weekend voor Rob en Herma Zentveld: zij vieren hun 40-jarig jubileum in de natuurvoedingsbranche. “Wij hebben altijd ons hart gevolgd, wat ons heeft gedreven tot wat we bereikt hebben. En dat is dat ze nog steeds achter biologisch en bio-dynamisch staan”, vertelt Rob Zentveld. “Daarnaast hebben we geprobeerd om constant te vernieuwen. Je kunt het je wel voorstellen: we zijn begonnen in een hele kleine winkel met een klein assortiment. Er was toen zelfs nog geen biologische melk te krijgen! We hebben veel stappen gezet en nu hebben we een winkel van maar liefst 700 vierkante meter.”

Wat is er allemaal veranderd in die 40 jaar? “Aan het begin kon je geen grote winkel neerzetten, omdat er niet voldoende aanbod was. Dat is heel erg veranderd de afgelopen jaren. In 2009 hebben we de uitbreiding tot 700 m2 gedaan”, verklaart Rob. “Daarnaast wilden we graag de ‘lichtgroene’ consument aanspreken, wat aan het begin heel goed lukte. Toen de supermarkten zoals Albert Heijn ook meer bio gingen aanbieden, kwam deze minder vaak bij ons. Nu komen vooral de ‘échte groene’ consumenten bij ons in de winkel.”

En wat vindt Rob het onderscheid met de conventionele supermarkten? “Allereerst hebben wij een heel groot assortiment. Dat is vooral interessant voor de mensen die echt geïnteresseerd zijn in biologisch. Daarnaast staat persoonlijk contact bij ons voorop. Wij kunnen veel vertellen over de achtergrond en smaak van producten. Dat is niet zo in de supermarkt.”

Aankomende zaterdag staat er van alles op de planning. “We hebben verschillende standjes binnen en buiten de winkel, waaronder groothandels, Imkerij de Oase, Neleman Wijnen, Bakkerij Driekant. Ook op de wellness-afdeling zijn er standjes. Dit alles onder begeleiding van livemuziek.”

Voor meer informatie:
Rob en Herma Zentveld
GoodyFood
Noordse Bosje 11
1211 BD  Hilversum
035-6237163
[email protected] 
www.goodyfood.nl