Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 september

Appelfeest in theetuin Heyligenberg

Achter de oude muur van buitenplaats De Heyligenberg bij het Lockhorsterbos schuilt een historische tuin. Sinds kort is deze plek weer opengesteld voor een kopje thee of koffie met gebak, ijs, quiche, soep en groenten uit de tuin of de dagelijkse biologische boodschap.

Biologische winkel
In samenwerking met biologische, verpakkingsarme winkel De Nieuwe Graanschuur uit Amersfoort is een kleine biologische winkel ingericht. Hier zijn de dagelijkse basisbehoeften verkrijgbaar. Van rijst, pasta en boter tot kaas en eieren. Maar ook groenten en fruit uit eigen tuin en van biologische telers uit de streek. Het is de eerste biologische winkel in Leusden. 

Appelfeest zaterdag 22 september
De fruitoogst is vroeg, maar prachtig dit jaar. Dus kom op 22 september naar de theetuin en pers verse appelsap met onze appelpers. Ook eigen appelen mogen hiervoor worden meegenomen. Hou er wel rekening mee dat het wat tijd in beslag neemt.

Gelukkig is er genoeg te ontdekken en te proeven. Zo zijn er o.a. appeltaart en appelpannenkoeken verkrijgbaar. En kunnen bezoekers wel 15 verschillende appel- en perenrassen uitproberen en kopen. Het vers geperste sap van de boomgaard is deze dag uiteraard verkrijgbaar. Bij slecht weer is het appelfeest overdekt.

Op 27 september begint het bedrijf weer met 'Lekker eten in de expeditie', de wekelijkse donderdagavond maaltijd. 

Voor meer informatie:
Theetuin Heyligenberg
Heiligenberg 1A
Leusden
[email protected]
www.theetuinheyligenberg.nl  

Publicatiedatum: