Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 september

Biobites Friends Event in Rotterdam

Vorige jaar vierde Biobites haar 5 jarig bestaan in de Moestuin. Dit was een groot succes. Diverse bloggers, foodies en health(food) merken kwamen bij elkaar om dit te vieren. Daarnaast werd er geproefd en was er ruimte om te netwerken en elkaar te inspireren. Er zijn toen leuke samenwerkingen ontstaan, aldus Simone van der Heide, oprichtster van Biobites. Daarom willen wij er een terugkerend event van maken. Dit jaar zal dit zijn op 28 september bij Uit je eigen Stad in Rotterdam.

Biobites produceert al 6 jaar biologische crackers en koekjes. De producten zijn gluten, lactose en gistvrij. Ze bevatten geen vulstoffen, Enummers of geraffineerde suiker en zijn rijk aan vezels, omega-3 vetzuren en plantaardige eiwitten. Ze worden op lage temperatuur gedroogd zodat de enzymen en vetzuren intact blijven. Inmiddels heeft Biobites 6 smaken crackers en 3 smaken koekjes in het assortiment.

Simone leed zelf jaren aan diverse gezondheidsklachten en wist deze met de juiste voeding te elimineren. Zij raakte zo gepassioneerd van puur en onbewerkte voeding en de kracht ervan dat zij dit wilde delen en Biobites oprichtte. Er worden niet alleen lekkere producten geproduceerd, maar ook rekening gehouden met het milieu en er wordt getracht ook op sociaal niveau bij te dragen. Goed voor de planeet en de mensen die er leven!

Wil jij aanwezig zijn op het Biobites Event, stuur ons dan een email.

Voor meer informatie:
Biobites
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
045-2054448
www.biobites.eu 
[email protected] 

 

Publicatiedatum: