Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natudis op Gastvrij Rotterdam

Duurzame en biologische mocktails

Op het Dit Smaakt naar Meer! Paviljoen van Gastvrij Rotterdam, shaket Natudis duurzame en biologische mocktails voor de bezoekers van haar stand.

Toenemende vraag naar duurzame, alcoholvrije alternatieven
Wouter Wezenbeek, Accountmanager Natudis: “Ik zie een toenemende vraag onder onze klanten naar alcoholvrije alternatieven. Steeds meer mensen minderen met alcohol en kiezen bewust voor duurzame alternatieven. Het biologische merk Ekoland heeft een breed assortiment voor de consument en sinds 2016 ook voor de horecaprofessional. Op onze stand kunnen bezoekers naast Ekoland ook kennis maken met andere biologische merken en producten. Natudis heeft meer dan 35 jaar ervaring in biologisch en kan natuurlijk niet ontbreken op dit duurzaamheidspaviljoen.”

Bezoekers kunnen de stand van Natudis vinden in hal 5. Daar vertellen ze graag meer over het speciale assortiment voor de horecaprofessional met de merken Ekoland en Nice & Nuts.

Voor meer informatie: 
Natudis 
Daltonstraat 38 
3846 BX Harderwijk
0341 464 211 
info@natudis.nl 
www.natudis.nl 

Publicatiedatum: