Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale bio-route tijdens Rijk Zwaan demodagen

Op maandag 17 september starten de Rijk Zwaan demodagen in Fijnaart. Gedurende zes weken kunnen bezoekers een groot aantal nieuwe rassen bekijken en ervaren. Speciale aandacht dit jaar is er voor het assortiment geschikt voor biologische teelt van Rijk Zwaan. Bezoekers kunnen een persoonlijke rondleiding en optimaal advies krijgen over de mogelijkheden van het biologisch assortiment. 

Aandacht voor ontwikkeling
“De vraag naar biologische groenten blijft aanhouden. Binnen Rijk Zwaan hebben we daarom veel aandacht voor het ontwikkelen van rassen die geschikt zijn voor de biologische teelt”, aldus Heleen Bos, Specialist Organics bij Rijk Zwaan. “Onze biologische en onbehandelde rassen worden tijdens de demodagen extra uitgelicht, waardoor het voor bezoekers eenvoudig is om de zogenaamde bio-route te lopen op het veld. Onze vertegenwoordigers staan bovendien bezoekers graag te woord om hen te adviseren en te ondersteunen.”

Breed biologisch assortiment
Het brede biologische assortiment van Rijk Zwaan bevat onder andere sla, spinazie, diverse brassica’s, andijvie, courgette en radijs. Ook slarassen met Knox™, welke in 2017 de Fruit Logistica Innovation Award won, en de one-cut-ready sla Salanova, zijn biologisch beschikbaar en te vinden op de bio-route tijdens de demodagen. 

Partner RZ app
Tijdens de demodagen is naast het bekende demoboekje ook de Partner RZ app een handig hulpmiddel. Zo kunnen bezoekers hun favoriete rassen of nummers vastleggen. Download de app via deze QR-code of in de App- of Playstore.

Voor meer informatie:
Arno van Oers (demoveldcoördinator) 
Rijkzwaan
Eerste Kruisweg 9
4793 RS Fijnaart 
+31 (0)6 53 30 50 58
Publicatiedatum: