Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thee Van Oordt

Nieuw assortiment bio-thee voor de horeca

Tholen - Het Nederlandse theemerk Thee Van Oordt zal een nieuwe biologische horecalijn presenteren op Gastvrij Rotterdam. Dit is een nieuw assortiment van negen verschillende smaken. “Twee jaar geleden hebben we de retaillijn geïntroduceerd met vooral functionele smaken, zoals Good Night en Natural Boost”, legt Timothy Nuijen, brand manager van Thee Van Oordt, uit. “Nu hebben we als toevoeging daarop de horecalijn. Deze heeft negen varianten. We hebben de ‘gewone’ smaken zoals groene en zwarte thee. Maar we hebben ook vernieuwende smaken, zoals groene thee met Aloë vera en chaï met kurkuma.”

“Daarnaast hebben we ook een nieuw handgestikt zakje. Daarnaast zijn de theezakjes ook groter, zodat je de ingrediënten goed kunt zien. Dit hebben we gedaan om de hele beleving te vergroten. Het verschil met koffie is dat je thee als het ware nog zelf moet bereiden als consument. Dan is het dus leuk als het er ook mooi uitziet”, aldus Timothy.

“We gaan de lijn presenteren op Gastvrij Rotterdam. Dit moment zien we zowel als een presentatie van de lijn, als een feedbackmoment. Bezoekers kunnen de thee proeven en feedback geven. Het is voor ons een mooie manier om te kunnen sparren met horeca-ondernemers!” Thee Van Oordt is te vinden in hal 6, stand 6.108. 

Voor meer informatie:
Timothy Nuijen
Thee van Oordt
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem