Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 6 september, 20.00 uur: Paul en Eugenie Brandsma

Avondklas door oud-studenten over hun gemengde landbouwbedrijf in Duitsland

Oud-Warmonderhofstudenten Paul en Eugenie Brandsma vertrokken na hun afstuderen in 1986 met dertig melkkoeien richting Duitsland. In 28 jaar tijd hebben ze hun Demeter Hof Breit in Wittlich uitgebouwd tot een veelzijdig, gemengd bedrijf. Ze vertellen over meevallers en tegenvallers, keuzes en aanpassen tijdens de Avondklas op Warmonderhof in Dronten, donderdag 6 september om 20.00 uur.

Paul en Eugenie verzorgen samen met een vereniging 'vrienden van' en een groep enthousiaste klanten een kudde zwartbonte koeien, kippen, varkens, een kaasmakerij, boerderijwinkel, groentetuin en flink wat hoogstamfruit. Klanten hebben de grond gekocht en Paul en Eugenie pachten het. Over het combineren van leven, werken en kinderen. Over meevallers en tegenvallers. Over keuzes en aanpassen. Lees alvast meer op www.demeterhofbreit.de. De avond wordt gehouden in het Nederlands.
Locatie: Warmonderhofzaal, Wisentweg 12 te Dronten.Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof.

In de agenda op de website www.warmonderhof.nl staan alle ingeplande Avondklassen vermeld.
Publicatiedatum: